Guldsmed i Kolding

GULDSMED & SMYKKEDESIGNER

Mit navn er Rikke, og jeg er en dansk smykkedesigner og guldsmed med værksted i Kolding. Jeg designer og fremstiller selv alle smykker på mit værksted i Kolding.

Rikke - Guldsmed i Kolding

GULDSMED MED ETIK

Som guldsmed og smykkedesigner samarbejder jeg kun med nøje udvalgte og anerkendte leverandører med høj kvalitet og etisk standard. Det betyder blandt andet, at jeg har et særligt fokus på at bruge genbrugsguld, mine perler kommer fra bæredygtig produktion og diamanterne forhandles kun gennem anerkendte leverandører, som garantere ordentlige forhold for de involverede parter fra diamanten bliver fundet til den bliver solgt.

UNIKT SMYKKEDESIGN

Filosofien bag designet er at skabe tidsløse smykker, som fortæller naturens unikke historier. Naturen er fyldt med smukke unika – ikke to blade eller dråber er ens. Det samme gælder mine smykker. Jeg lægger min sjæl i hvert enkelt smykke og designer smykket imens jeg fremstiller det. Jeg dyrker det unikke og det rustikke, for det er her, smykket kan få en personlig karakter.

Armbånd med ædelstene
Perlesmykke på drivtømmer

GIV DINE ARVESTYKKER NYT LIV

Mange har et arvesmykke liggende, som har en særlig betydning, men som bliver liggende i skuffen, fordi designet ikke er tidsvarende. Jeg har stor erfaring med at give gamle smykker nyt liv, så smykkets historie kan leve videre i flere generationer.

NATURLIG INSPIRATION

Naturen er rå, unik og smuk. Bjerge, bølger, planter og dyr er alle perfekt uperfekte. Jeg elsker naturen, og derfor er naturen inspirationskilden til alle mine smykker. Både former, farver og det samlede udtryk i mine smykker afspejler naturens mange facetter.

Unikasmykker inspireret af naturen