Håndlavede Øreringe

Øreringe

Kunne du tænke dig at få fremstillet et par håndlavede øreringe, der understreger din personlige stil? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Milayas fremstiller vi unikke og personlige øreringe, som bliver designet ud fra netop dine ønsker.

Som guldsmed og smykkedesigner er det vigtigt for mig at være innovativ og at skabe nyt. Jeg sætter derfor en stor ære i at hjælpe dig med at få lavet nogle unika øreringe, der matcher din personlighed ned til mindste detalje.

Alle Milayas øreringe bliver lavet på eget værksted i Kolding og samme sted ligger showroomet, som er velbesøgt at folk, der ønsker personlige håndlavede unika øreringe eller andre håndlavede smykker.

Bohemian øreringe 18K guld

Håndlavede øreringe

Som smykkedesigner og guldsmed har jeg en stærk identitet, der lægger stor vægt på æstetik, kvalitet og ansvarlighed. Øreringenes design er enkle, klassiske og skæve i deres stil, og jeg samarbejder kun med nøje udvalgte og anerkendte leverandører med høj kvalitet og etisk standard. Det betyder blandt andet, at jeg bruger bæredygtige materialer og har særligt fokus på at bruge genbrugsguld fra gamle arvestykker eller fra restmaterialer fra tidligere produktion.

Om du går og drømmer om et par unika øreringe, som du kan bruge til hverdag eller fest, så kan vi hos Milayas fremstille et par øreringe, som er designet ud fra dine ønsker. Der er derudover mange muligheder for at udvide øreringene med små diamanter eller andre ædelstene. Uanset hvilket par du vælger, så er alle øreringene lavet i høj kvalitet og i de bedste materialer.

Øreringe af genbrugsguld

Hos Milayas fremstiller vi gerne øreringe af dit gamle guld. Vi bruger dit gamle guld til netop de øreringe, som du ønsker at få designet

Der er penge at spare ved at bruge de gamle smykker, der samler støv i smykkeskrinet. Måske er det arvesmykker, som du ikke får brugt eller som er slidt. Disse gamle smykker kan laves om til dine nye drømme øreringe.

Guld er et fantastisk materiale, som kan genbruges uden de store problemer og man bidrager samtidig til en mere cirkulær økonomi, hvor guld ikke graves op af undergrunden, som er en stor belastning for miljøet, men hvor guldet i stedet indgår i nye produkter, og dermed ikke belaster miljøet.

Ikke nok med at du kan bruge dit gamle guld til et par nye øreringe eller andre smykker, men er der overskud af guld, modregner vi det prisen for fremstillingen af smykket.

Design dine egne øreringe

Øreringe er det, der glimter omkring dig. Det er dem der pynter dit ansigt og dem der afspejler dine øjne og giver ekstra liv og bevægelse.

Går du og drømmer om at få lavet et par unikke øreringe, så er du altid velkommen til at kigge forbi showroomet i Kolding og få en snak omkring dine ønsker, så vil jeg hjælpe dig med at få opfyldt dine ønsker og drømme opfyldt.