Bæredygtige Vielseringe

Vielsesringe

Vielsesringe er personlige og betydningsfulde smykker, som skal bæres dagligt resten af livet. Det er derfor vigtigt, at I får de helt rigtige ringe, som har præcis den stil og det udtryk, som I ønsker og som passer til jeres stil.

Hos Milayas sætter vi en ære i at hjælpe jer med at få lavet nogle personlige og unikke vielsesringe til den store dag, der matcher jeres ønsker ned til mindste detalje.

Håndlavede vielsesringe

Går du med et ønske om at få et sæt håndlavede vielsesringe til jeres store dag, så findes der et hav af valgmuligheder her hos Milayas. Måske har I noget gammelt guld eller ædelstene, som I ønsker skal være en del af jeres vielsesringe, så er dette også muligt, når du vælger mig til at fremstille jeres personlige vielsesringe.

Hos Milayas fremstiller vi håndlavede vielsesringe, der er skabt til netop jeres personlige og unikke kærlighed. De håndlavede vielsesringe bliver designet præcis efter jeres ønsker, og ringene er særlig egnet til par, der ikke vil bære vielsesringe, der ligner alle andres.

 

Vi genbruger gerne jeres gamle smykker eller arvesmykker, dette vil ovenikøbet være en bæredygtig løsning med indbygget affektionsværdi. På den måde får i et sæt flotte vielsesringe, der afspejler hvem I er, men som samtidig holder på noget, som I har kært. 

Vielsesringe i de bedste materialer

Når I skal vælge jeres vielsesringe, er det værd at vælge et materiale, der kan stå imod mange års slitage i dagligdagen. Vielsesringe guld er det mest populære valg hos langt de fleste. Her skal du være opmærksom på, at guld er ikke bare guld, og der findes andet end klassisk guld.

  • Almindeligt guld
  • Rødguld
  • Hvidguld

Uanset hvilket materiale I vælger jeres vielsesringe i, så er I sikret de bedste materialer af højeste kvalitet, når I vælger at købe jeres håndlavede ringe her hos Milayas.

Vielsesringe med diamanter

Ønsker du en vielsesring med en eller flere diamanter, så findes der mange muligheder. Traditionelt har de hvide diamanter været det mest populære valg, men der er efterhånden også kommet mange andre farver.

Diamanter er uforgængelige og et symbol på evig kærlighed. Det er derfor et oplagt valg at indsætte en eller flere smukke og funklende diamanter i kvindens vielsesring. Diamanter består af kulstof og er det hårdeste materiale der findes. Så for at slibe en diamant skal man faktisk bruge en anden diamant, eller rettere slibemiddel med diamanter i.

Da diamanter er så hårde, behøver du ikke at være bange for, at du kommer til at skade diamanten, selvom du bruger ringen hver eneste dag.

Alle vores diamanter forhandles gennem anerkendte leverandører, så vælger du en vielsesring med diamanter, er du sikret høj kvalitet og etisk standard, der samtidig overholder alle regler og krav.

Unikke vielsesringe der symboliserer jeres kærlighed

Alle par har forskellige ønsker og tanker til deres vielsesringe. Måske er det essentielt og vigtigt for jer at få et sæt vielsesringe, der fremstår som et tydeligt par, der hører sammen, eller måske er det kun den ene part, der i første omgang skal have en ring.

Det vigtigste for vores samarbejde er, at I får vielsesringe, som I begge er glade for og som I har lyst til at bære på jeres finger resten af livet.

Om ringene skal være guld eller sølv, matte eller blanke, med eller uden diamanter eller andre ædelstene, med eller uden graveringer eller andre detaljer, er alt sammen noget vi snakker om, så I får et par vielsesringe unikke, som symboliserer netop jeres kærlighed til hinanden.

Design din egen vielsesring

Ønsker I at jeres vielsesringe skal være både personlige, enestående og unikke, så kan I vælge at designe dem selv. Der findes rigtig mange muligheder i forhold til selv at være med til at designe jeres vielsesringe. Det er et personligt håndlavet smykke, der skal bæres resten af livet, og vi kan derfor sagtens forstå, hvis I gerne vil gøre noget ekstra ud af jeres vielsesringe som symbol på jeres kærlighed.

Med et sæt vielsesringe som I har designet sammen, er der garanti for, at I får et smykke, der vil skabe endnu mere symbolsk værdi end jeres vielsesringe i forvejen vil gøre.