Solitaire ring

DKK 8.500,00

Materiale: 18 karat guld
Sten: 0,33 karat brillant slebet diamant
Størrelse: Har du brug for hjælp til størrelse? Så er du velkommen til at ringe til mig på 28 55 54 50 eller sende en mail på rikke@milayas.dk, så hjælper jeg dig gerne med at finde den rette størrelse.

Kategori:

Flot og eksklusiv håndlavet Solitaire fra ring Milayas i 18 karat børstet guld med rosaguld fatning og 0,33 karat champagne brillant slebet diamant.
Den håndlavede ring er unik, så ingen produkter er derfor ens, når du køber en Solitaire ring her hos os. Det vil sige, at ringen ikke bliver 100% den samme, som den du ser på billedet, men en der ligner. Du er derfor sikret en personlig og unik ring, som vil bringe glæde resten af livet.
Solitaire ringen er klassisk og tidløs, og dette sikrer dig, at ringen aldrig går af mode. Solitaire betyder ring med en enkelt ædelsten, og oftest med en diamant, hvilket også er det, du får her.
Designet af denne håndlavede og unikke Solitaire guldring har vakt stor glæde blandt kvinder, der prioriterer kvalitet og smukt design. Selve ringen er lavet af 18 karat guld med en rosaguld fatning, hvori den smukke runde diamant sidder fast. Solitaire ringen er elegant at bruge alene men også sammen med andre ringe.
Er du på udkig efter et personligt og unikt bæredygtigt og håndlavet smykke, så vil denne smukke Solitaire ring i guld bringe stor glæde. Giv den som gave til en du holder af eller overrask din elskede med en unik og håndlavet forlovelsesring.